مدیر کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در نشستی اختصاصی با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز که امروز دوشنبه ۲۱ تیر ماه همزمان با هفته بهزیستی و تامین اجتماعی در محل بیت امام جمعه تبریز بر گزار شد گفت؛ با توجه به فعالیت ۱۸ صندوق باز نشستگی در کشور و وجود قوانین خاص ،یکپارچه کردن نظام باز نشستگی نقش مهمی در مدیریت بحران باز نشستگی خواهد داشت.
مهد نیوز- حسین فتحی افزود: برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف بازنشستگان و مستمری بگیران ،حفظ تعادل متناسب بین ورودی و خروجی نیروی کارامری ضروری است.
وی با اشاره به بحران یا ابر چالش پیش رو اظهار کرد: با توجه به شرایط نا مناسب اقتصادی کشور در سالهای اخیر،ترکیب مشاغل بازار کار به سمت مشاغل غیر ثابت در جریان است و این امر ناشی از کاهش سن باز نشستگی و باز نشستگی زود هنگام است.
رئیس شورای هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی در استان با تاکید بر نقش این ساز مانها در چرخه اقتصادی و حمایت های اجتماعی خاطر نشان کرد اعتلا و ارتقاء سازمانهای مردم مدار در گرو حفظ و تقویت سرمایه های مادی و معنوی است که بعنوان ارزشمند ترین سر مایه های انسانی و اجتماعی در استان تلاش می کنند.
در این نشست همچنین جعفر سمساری مدیر کل تامین اجتماعی استان مهم ترین اقدامات این اداره کل را متناسب سازی حقوق باز نشستگان ،توسعه خدمات غیر حضوری واجرای کامل طرح پرونده و نسخه الکترونیکی عنوان کرد.
همچنین در این دیدار دکتر مقدسی پور مدیریت درمان استان و خانم دکتر صحاف مدیر کل بهزیستی استان مهم ترین اقدامات و خدمات ارائه شده توسط این مجموعه ها به گروههای هدف استان را به سمع و نظر نماینده محترم ولی فقیه در استان ارائه نمودند.